Cautare

360 de rezultate pentru "accidentul jebel matiz" (5.92 secunde)
Moarte iese din telefonul mobil Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului. Accidentul s-a produs dupa ce barbatul a schimbat bateria telefonului. sursa: efemeride.ro
Accidentul a avut loc pe autostrada A9, intre localitatile Münchberg si Gefrees, in landul Bavaria. In urma coliziunii, autocarul a luat foc si a ars complet.
Magda Marincovici) Doar intre 30% si 40% dintre pacientii afectati de accidentul vascular cerebral (AVC) ajung in timp util la serviciile de recuperare, a avertizat prof.
Metoda Accidentul se inscrie in categoria metodelor de abordare la telefon. Din statisticile politiei, cei mai multi escroci care o folosesc sunt deja in spatele gratiilor, dar au acces la un telefon.
Accidentul feroviar s-a produs la trecerea peste macazele de la intrarea in stația Baile Tusnad (intre Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc).
Aceasta a fost prima cursa a trenului de viteza intre Seattle si Portland, iar accidentul a avut loc la aproximativ 45 de minute de la plecarea din statie.
Aceasta a fost prima cursa a trenului de viteza intre Seattle si Portland, iar accidentul a avut loc la aproximativ 45 de minute de la plecarea din statie.
Accidentul s-a produs in jurul orelor 18.00 (17.00 GMT), in apropierea garii din Kritzendorf, la circa 20 de kilometri nord-vest de Viena.
Microbuzul din care a cazut fata avea autorizatie sa transporte cel mult 15 pasageri dar cand a avut loc accidentul in masina erau mai multi, povestesc martorii.
Accidentul s-a produs intre localitatile Navodari si Sacele din județul Constanța. Conform unor surse, Razvan Ciobanu ar fi suferit o fractura cranio-cerebrala, avea ruptura de organe si hemoragie interna.
saptezile@amosnews ( 29 aprilie - 5 mai ) - In plina seceta de materie prima pentru canalele de stiri cu comentatori abonati a cazut ca o bomba binefacatoare accidentul suferit de designerul Razvan Ciobanu.
Accidentul a avut loc in fata primariei din Orastie. Deputatul Iosif Blaga a lovit femeia, care a cazut si s-a lovit la cap.
Accidentul, in care au fost implicate doua autoturisme, s-a produs pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba de către soferul uneia dintre masini.
Accidentul s-a petrecut in Copou. Autorul accidentului este un tanar de 29 de ani, care conducea cu viteza foarte mare un autoturism tunat.
Accidentul s-a produs dupa ce un tir a intrat pe contrasens si a lovit doua masini. Circulatia in zona este ingreunata la aceasta ora.
Mircea, dupa producerea tamponarii, nu s-a prezentat la Biroul Accidente cu Avarii pentru a declara accidentul, el fiind identificat la data de 28.02.2011.
Politistii nu au stabilit inca imprejurarile in care s-a petrecut accidentul. Circulatia pe DN 1 A, in zona producerii accidentului, se desfasoara ingreunat.
Accidentul in care a fost implicat sotul Andreei Marin Banica a avut loc pe bulevardul Barbu Vacarescu din Capitala, scrie cancan.ro.
Cei doi pasageri au fost scosi in ultima clipa din flacari cu ajutorul pompierilor din Strehaia.De asemenea, doua persoane aflate in autoturismul, care se pare ca a provocat accidentul, au fost grav ranite.
Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Dolj, accidentul s-a produs dupa ce Salam Abdul, de 55 de ani, din Craiova, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, a incercat sa vireze la stanga pe DE574, insa nu s-a asigurat.
google-analytics.com